Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Punajuuri 8.3g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g6.3g16kcal1.7g0g1.1g0g
Cashewpähkinä 4.2g24kcal0.8g0.8g1.9g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g21g25kcal0.7g0.8g2.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g270kcal19.2g4.4g19.4g0.6g
Valittu annoskoko74g135kcal9.6g2.2g9.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g68kcal4.8g1.1g4.9g0.2g
Arvot/100g100g182kcal12.9g3g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853