Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 8.4g28kcal0.9g4.9g0.3g1g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.7g0.3g0.9g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g298kcal7g46.8g8.2g3.8g
Valittu annoskoko74g149kcal3.5g23.4g4.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna37g75kcal1.8g11.7g2.1g1g
Arvot/100g100g201kcal4.7g31.5g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173098