Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g11g68kcal2.4g0.7g6.1g0g
Kookoshiutale 3.8g25kcal0.3g0.2g2.4g0.6g
Kananmuna kuoreton 5.6g8kcal0.7g0g0.6g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)14g102kcal0g0g11.3g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g9g5.5kcal0.8g0.5g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)9g12kcal0.3g0.3g0.9g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2.8g11kcal0g2.6g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 17g5.7kcal0.1g0.9g0g0.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g476kcal9.4g11.2g42.8g1.8g
Valittu annoskoko74g238kcal4.7g5.6g21.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g119kcal2.4g2.8g10.7g0.5g
Arvot/100g100g320kcal6.3g7.5g28.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904