Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 57g19kcal0.4g3.1g0.1g0.8g
Sokeri15g61kcal0g15g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g160kcal0.8g36.2g0.2g1.6g
Valittu annoskoko74g80kcal0.4g18.1g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g40kcal0.2g9.1g0.1g0.4g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878