Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g40g44kcal3.2g8.1g0g2g
Punajuuri, keitetty, suolaton 28g11kcal0.3g2g0.1g0.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 2.1g7.4kcal0.1g1.7g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g183kcal7.2g23.8g6.6g5.6g
Valittu annoskoko74g92kcal3.6g11.9g3.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna37g46kcal1.8g6g1.7g1.4g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390