Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl10g13kcal1.4g0g0.9g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g1.9g7.1kcal0g1.7g0g0g
Korppujauho 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g28g10kcal0.1g2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g268kcal6g43.4g7g1.8g
Valittu annoskoko74g134kcal3g21.7g3.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g67kcal1.5g10.9g1.8g0.5g
Arvot/100g100g180kcal4g29.2g4.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068