Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl14g18kcal1.8g0g1.1g0g
Sokeri8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Leivinjauhe0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl11g36kcal0.2g0.3g3.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7kcal1.1g0.6g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vadelma 20g8.2kcal0.2g0.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g268kcal8g33.4g10.2g1.8g
Valittu annoskoko74g134kcal4g16.7g5.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g67kcal2g8.4g2.6g0.5g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.5g6.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168