Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa10g29kcal2.3g0g2.3g0g
Smetana4.2g16kcal0.1g0.1g1.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g182kcal11.4g5g13.2g1.8g
Valittu annoskoko74g91kcal5.7g2.5g6.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g46kcal2.9g1.3g3.3g0.5g
Arvot/100g100g123kcal7.7g3.4g8.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799