Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Punajuuri 38g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g65kcal1.2g9.2g2g3.4g
Valittu annoskoko74g33kcal0.6g4.6g1g1.7g
Annoskoko puolitettuna37g16kcal0.3g2.3g0.5g0.9g
Arvot/100g100g44kcal0.8g6.2g1.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937