Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.9g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.6.9g24kcal0.9g4.7g0.2g0.3g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1g8.9kcal0g0g1g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow5.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Xtra salaattitonnikala öljyssä13g33kcal2.3g0.1g2.5g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.5.6g16kcal1.7g0.1g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g226kcal16.2g12.2g12.2g1g
Valittu annoskoko74g113kcal8.1g6.1g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g57kcal4.1g3.1g3.1g0.3g
Arvot/100g100g152kcal10.9g8.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89413