Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 38g16kcal1.3g1.8g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g11g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g188kcal8.2g24g6.2g1g
Valittu annoskoko74g94kcal4.1g12g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g47kcal2.1g6g1.6g0.3g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.2g4.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474