Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g10g3.4kcal0g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1g9kcal0g0g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Soijakastike1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6kcal0.1g1.3g0g0.1g
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Possun Ulkofile, 100g10g13kcal2.1g0g0.4g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g1g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g101kcal5.6g7g5g1.8g
Valittu annoskoko74g50kcal2.8g3.5g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g25kcal1.4g1.8g1.3g0.5g
Arvot/100g100g68kcal3.8g4.7g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246