Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 26g14kcal3.1g0g0.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 26g11kcal0.1g1.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 14g44kcal1.3g8g0.3g2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Siirappi 3.1g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g158kcal9.2g23.2g0.8g4.2g
Valittu annoskoko74g79kcal4.6g11.6g0.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna37g40kcal2.3g5.8g0.2g1.1g
Arvot/100g100g106kcal6.2g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385