Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g15g51kcal1.9g10.2g0.3g0.5g
Paistijauheliha 10%15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%5.5g9kcal0.4g0.1g0.8g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g180kcal10.8g21.6g5.6g1.6g
Valittu annoskoko74g90kcal5.4g10.8g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g45kcal2.7g5.4g1.4g0.4g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.5g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145