Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,326g17kcal2.9g1.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Hermesetas, annos 5g2.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml5.2g1.1kcal0.4g0g0g0g
Kookoshiutale 2.6g17kcal0.2g0.2g1.7g0.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 21g58kcal0.4g0.6g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g235kcal12g4g18.8g0.8g
Valittu annoskoko74g117kcal6g2g9.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g59kcal3g1g4.7g0.2g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.7g12.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512