Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 8.7g29kcal0.9g5.1g0.3g1g
Rusina 2.7g8kcal0.1g1.6g0g0.3g
Aprikoosi, kuivattu 2.2g4.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Auringonkukansiemen 2.2g13kcal0.5g0.3g1.1g0.1g
Mantelilastu (A la meira)1.6g10kcal0.4g0.1g0.9g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.1g3.9kcal0g1g0g0.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1.1g3.1kcal0g0.7g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g144kcal4g19.6g4.6g3.6g
Valittu annoskoko74g72kcal2g9.8g2.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna37g36kcal1g4.9g1.2g0.9g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997