Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali39g8.3kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 10g24kcal2g0g1.8g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.9g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g94kcal5.4g4.4g6g1.6g
Valittu annoskoko74g47kcal2.7g2.2g3g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g23kcal1.4g1.1g1.5g0.4g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051