Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 22g90kcal0g22.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton21g4.4kcal0.1g0.3g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g10g46kcal0.4g0.3g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g280kcal1g45.6g9.6g0g
Valittu annoskoko74g140kcal0.5g22.8g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna37g70kcal0.3g11.4g2.4g0g
Arvot/100g100g188kcal0.7g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113