Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g31g89kcal4.4g0.2g7.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g2.8g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g268kcal10.4g8.8g20.8g0.6g
Valittu annoskoko74g134kcal5.2g4.4g10.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g67kcal2.6g2.2g5.2g0.2g
Arvot/100g100g180kcal7g5.9g14g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982