Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen8.2g59kcal0g0g6.5g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.4g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g19g16kcal0.7g2.5g0.4g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 16g6.3kcal0g1.3g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g349kcal5.8g43.8g15.8g1.6g
Valittu annoskoko74g174kcal2.9g21.9g7.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g87kcal1.5g11g4g0.4g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.4g10.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612