Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 31g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl7.3g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Siirappi, tumma2.9g9kcal0g2.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g3.3g11kcal1.6g1g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g107kcal4g9.6g5.4g1.6g
Valittu annoskoko74g54kcal2g4.8g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g27kcal1g2.4g1.4g0.4g
Arvot/100g100g72kcal2.7g6.5g3.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382499