Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)19g39kcal4.5g0g2.4g0g
Ruohosipuli 2.5g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale9g32kcal2.1g0g2.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g31g21kcal0.5g4.7g0g0g
Ruokakerma Valio 5%13g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g201kcal14.4g10g10.8g0.2g
Valittu annoskoko74g101kcal7.2g5g5.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna37g50kcal3.6g2.5g2.7g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.7g7.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576