Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Munakoiso 25g5.6kcal0.1g0.8g0.1g0.6g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow31g113kcal3.8g23.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g300kcal8.2g50.2g7.2g1.4g
Valittu annoskoko75g150kcal4.1g25.1g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g75kcal2.1g12.6g1.8g0.4g
Arvot/100g100g201kcal5.5g33.7g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368