Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.1g18kcal0.5g3.4g0.1g0.8g
Grahamjauho 16g51kcal1.6g9.5g0.3g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g279kcal8.4g49.4g3.4g6.2g
Valittu annoskoko75g139kcal4.2g24.7g1.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna37g70kcal2.1g12.4g0.9g1.6g
Arvot/100g100g187kcal5.6g33.2g2.3g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901