Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK11g17kcal2.2g0g9.5g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g16g54kcal2g11.2g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g9g42kcal1.3g0g4.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g288kcal13.2g29g30g0.6g
Valittu annoskoko75g144kcal6.6g14.5g15g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g72kcal3.3g7.3g7.5g0.2g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.5g20.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146