Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 50g72kcal8g0g4.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl20g68kcal0.4g0.6g7g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g289kcal17g3.4g22.8g0g
Valittu annoskoko75g144kcal8.5g1.7g11.4g0g
Annoskoko puolitettuna37g72kcal4.3g0.9g5.7g0g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502