Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Oivariini, 60 (100g)1.7g10kcal0g0g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g25g6kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g235kcal2g3.6g23g1.2g
Valittu annoskoko74g118kcal1g1.8g11.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g59kcal0.5g0.9g5.8g0.3g
Arvot/100g100g158kcal1.3g2.4g15.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957