Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio35g23kcal3.5g1.5g0.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 11g4.8kcal1.1g0g0g0g
Mansikka 28g13kcal0.1g2.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g82kcal9.4g7.8g0.4g1g
Valittu annoskoko75g41kcal4.7g3.9g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g20kcal2.4g2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g55kcal6.3g5.2g0.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191