Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka3.1g12kcal0.2g2.6g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 23g9kcal0.2g1.6g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.8g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g114kcal7.2g10g4.4g1.2g
Valittu annoskoko74g57kcal3.6g5g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g29kcal1.8g2.5g1.1g0.3g
Arvot/100g100g77kcal4.8g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210339