Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g28g31kcal5.9g0g0.7g0g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Soijakastike 2.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g2.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g10g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g7g3.7kcal0.4g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g111kcal13.8g5.2g3.6g1g
Valittu annoskoko75g56kcal6.9g2.6g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g28kcal3.5g1.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g75kcal9.2g3.5g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446