Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Keittojuurekset, apetit5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g16g11kcal0.2g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g63kcal4.8g5.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko75g32kcal2.4g2.7g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna37g16kcal1.2g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.2g3.6g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681