Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 16g18kcal3.8g0g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 13g18kcal1.1g2.3g0.3g0.7g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 20g11kcal0.2g2.1g0g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.7g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.5g1.8kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio22g14kcal0.3g0.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g141kcal11.4g12.6g4.6g2.6g
Valittu annoskoko74g71kcal5.7g6.3g2.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna37g35kcal2.9g3.2g1.2g0.7g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.5g3.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087