Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g47g9kcal0.3g1.8g0.1g2.8g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g19g63kcal2.3g12.6g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g174kcal5.6g29.6g3.6g8g
Valittu annoskoko75g87kcal2.8g14.8g1.8g4g
Annoskoko puolitettuna37g43kcal1.4g7.4g0.9g2g
Arvot/100g100g117kcal3.8g19.9g2.4g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828