Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g16g28kcal3.3g0g1.6g0g
Peruna, uusi 12g10kcal0.2g2g0g0.1g
Sipuli kuivattu 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.2g
Keittojuurekset, apetit9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g87kcal7.2g5.8g3.4g1g
Valittu annoskoko75g44kcal3.6g2.9g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g22kcal1.8g1.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g58kcal4.8g3.9g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125