Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado22g10kcal0.1g2.4g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 21g7kcal0.4g0.9g0g0.5g
Parsa 17g2.7kcal0.2g0.2g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Hunaja 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea8.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g85kcal1.6g9.4g3.8g1.8g
Valittu annoskoko75g43kcal0.8g4.7g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g21kcal0.4g2.4g1g0.5g
Arvot/100g100g57kcal1.1g6.3g2.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739