Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 31g71kcal5.9g0g5.3g0g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli, tuore7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g173kcal13g3.2g12g1.8g
Valittu annoskoko75g87kcal6.5g1.6g6g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g43kcal3.3g0.8g3g0.5g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932