Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino20g68kcal2.5g13.1g0.5g1.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g50kcal4.2g0g3.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g31g13kcal0.5g2.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)2.7g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g287kcal16.2g31.6g10.4g2.4g
Valittu annoskoko75g144kcal8.1g15.8g5.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna37g72kcal4.1g7.9g2.6g0.6g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511