Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.2g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.2g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Tonnikala öljyssä 9g18kcal2.5g0g0.8g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g6.2g4.4kcal0.7g0.2g0.1g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli6.2g19kcal0.2g0.3g1.9g0g
Tilli tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g211kcal12.2g15.8g10.8g0.6g
Valittu annoskoko74g106kcal6.1g7.9g5.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g53kcal3.1g4g2.7g0.2g
Arvot/100g100g142kcal8.2g10.6g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689