Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.9g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas6.2g18kcal1.2g0g1.4g0g
Bataatti, kuorittu 9g7.6kcal0.1g1.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g92kcal4.2g11g3g3.4g
Valittu annoskoko75g46kcal2.1g5.5g1.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna37g23kcal1.1g2.8g0.8g0.9g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926