Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.7g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit20g25kcal0.6g0.4g2.5g0g
Purjosipuli7.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika punainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 22g42kcal5.9g0g2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g175kcal14g4g11.4g0.8g
Valittu annoskoko75g88kcal7g2g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g44kcal3.5g1g2.9g0.2g
Arvot/100g100g117kcal9.4g2.7g7.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080