Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk43g12kcal0.3g2.3g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g120kcal10.2g5.4g6.2g1.4g
Valittu annoskoko75g60kcal5.1g2.7g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g30kcal2.6g1.4g1.6g0.4g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.6g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803