Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)27g10kcal1g1.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.9g0.3g0.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g37kcal1.1g6.7g0.2g1.7g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl7.1g24kcal1g4.5g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 4.1g12kcal0g3g0g0g
Hiiva 2.7g2kcal0.4g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g316kcal11.4g60.6g1.6g6g
Valittu annoskoko75g158kcal5.7g30.3g0.8g3g
Annoskoko puolitettuna37g79kcal2.9g15.2g0.4g1.5g
Arvot/100g100g212kcal7.6g40.6g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271