Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g26g7.4kcal0.3g1.3g0.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g8.8g31kcal0.6g1.8g2.4g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g1.7g7.2kcal0.1g0g0.5g0g
Ketsuppi, Felix0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Salsa medium (Rainbow)2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g209kcal15.4g6.8g13g0g
Valittu annoskoko75g105kcal7.7g3.4g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna38g52kcal3.9g1.7g3.3g0g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006