Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g27g22kcal5g0g0.2g0g
Lohifilee 27g53kcal5.1g0g3.7g0g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.5g8.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl6.3g8.3kcal0.8g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 2.2g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g243kcal22.4g3.6g14.8g0.2g
Valittu annoskoko75g121kcal11.2g1.8g7.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g61kcal5.6g0.9g3.7g0.1g
Arvot/100g100g162kcal15g2.4g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855