Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali30g6.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 3.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön0.7g4.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g1.1g8.7kcal0g0g1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g116kcal8.8g2.8g6.8g1.6g
Valittu annoskoko75g58kcal4.4g1.4g3.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g29kcal2.2g0.7g1.7g0.4g
Arvot/100g100g78kcal5.9g1.9g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737