Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.7g5.1kcal0.1g0.9g0g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki18g10kcal1.5g0.9g0g0g
Emmental juustoraaste valio11g41kcal3.1g0g3.2g0g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 7.2g12kcal2g0g0.4g0g
Broilerifilee, uunissa 4.6g6.5kcal1.4g0g0.1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)14g10kcal0.6g1.7g0.1g0g
Banaani, kuorittu 5g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g207kcal20g9.6g9.2g1.4g
Valittu annoskoko75g103kcal10g4.8g4.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g52kcal5g2.4g2.3g0.4g
Arvot/100g100g138kcal13.4g6.4g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687