Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.9g43kcal0.1g0g4.8g0g
Tattarijauho, Myllynparas3g10kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 2.8g10kcal0.2g2.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g7g11kcal1.2g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio9g13kcal0.3g0.6g1.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 12g7.5kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kaurajauho 2.6g10kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 5.6g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g252kcal10.2g15.6g16.6g2g
Valittu annoskoko75g126kcal5.1g7.8g8.3g1g
Annoskoko puolitettuna37g63kcal2.6g3.9g4.2g0.5g
Arvot/100g100g169kcal6.8g10.4g11.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712