Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Basilika, tuore 2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g33g42kcal4.3g0.1g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.3g6.8kcal0.2g1.2g0g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %5.6g10kcal1.2g0.1g0.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.2g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g204kcal14.6g5g13.6g1.2g
Valittu annoskoko75g102kcal7.3g2.5g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g51kcal3.7g1.3g3.4g0.3g
Arvot/100g100g136kcal9.8g3.3g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202