Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g13g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g85kcal7g3.6g4.6g0.8g
Valittu annoskoko75g42kcal3.5g1.8g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g21kcal1.8g0.9g1.2g0.2g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757