Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g42g142kcal5.8g0g12.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Veripalttu (Tapola), annos 200g133g305kcal14.7g22.7g21.3g0g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g1152kcal47.4g101g68.8g5g
Valittu annoskoko740g576kcal23.7g50.5g34.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna370g288kcal11.9g25.3g17.2g1.3g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337